KRO 2007 Dragons Den

ELLEN BROUWERS DOET mee aan KRO's Dragons' Den!


ELLEN BROUWERS komt met haar ideeproduct in het televisieprogramma KRO’s Dragons’ Den! KRO’ s Dragons’ Den is een nieuw televisieprogramma waarin beginnende ondernemers proberen een droom waar te maken. Ze krijgen de kans door middel van een eenmalige presentatie een groep van vijf succesvolle zakenmensen over te halen in hun idee te investeren. Lukt het de beginnende ondernemer de investeerders te overtuigen dan kan deze in ruil voor de investering een deelneming in de nieuwe onderneming verkrijgen. 

Met de boodschap; ‘Be creative’, haal alles uit de kast want dit is een kans die je maar zelden op je pad krijgt, gebruikt Ellen Brouwers al haar overredingskracht. Dit doet ze in een heldere presentatie met ondersteuning van visueel materiaal. 

Bent u benieuwd of ELLEN de investeerders kan overhalen om in haar idee te investeren?
Kijk dan: VRIJDAG 27 april om 20.25 op Nederland 3 KRO’ s Dragons’ Den zal vanaf 16 maart elke vrijdag omstreeks 20:25 uur gedurende 10 weken worden uitgezonden door de KRO, tot en met vrijdag 18 mei op Nederland 3. De presentatie van de uitzendingen is in handen van Jort Kelder. De investeerders zijn: Annemarie van Gaal, Jan Pieter Melchior, Arjen de Koning, Henk Keilman en Willem Sijthoff.

Heeft u interesse, vragen of reacties na de uitzending, wilt u graag een bezoek brengen, mail dan naar office@ellenbrouwers.nl
 

KRO Dragon's Den

2007 Ellen Brouwers Oisterwijk

Pitch voor: Team KRO's Dragons Den ' van Blue Circle TV

Ontwerp
Product presentatie levenkluis aan vijf Dragons.
Annemarie van Gaal, Jan Pieter Melchior, Arjen de Koning, Henk Keilman en Willem Sijthoff

KRO's Dragons' Den uitzending 27 april 2007
Presentatie door Jort Kelder.

 

Jort Kelder begeleidt ondernemers in Dragons Den , als de presentator van het nieuwe programma Dragons Den bij de KRO op Nederland 3.

Jort Kelder begeleidt ondernemers in Dragons Den

Geplaatst op vrijdag 16 maart 2007 om 11:47 by admin

 

Jort Kelder is vanaf vanavond te zien als de presentator van het nieuwe programma Dragons Den bij de KRO op Nederland 3. In dit programma krijgen beginnende ondernemers, die nog weinig financiële middelen hebben, de mogelijkheid hun droom waar te maken. Zij willen graag een idee voor bijvoorbeeld een nieuw product verwezenlijken, maar kunnen niet starten omdat ze het geld niet hebben om te investeren in deze droom. Dragons Den helpt deze ondernemers een handje.

De jury van Dragons Den bestaat uit vier mannen en één vrouw. “Vijf durfkapitalisten, die regelmatig investeren in nieuwe of goede ideeën, maken deel uit van de jury. Zij beoordelen de plannen van de kandidaat“, aldus Anthon Fasel, hoofd informatie KRO. “De kandidaten krijgen een paar minuten de tijd om hun voorstel zo goed mogelijk te presenteren en de zakenmensen over te halen geld te steken in hun idee.” De juryleden stellen na afloop vragen en besluiten vervolgens of ze met de deelnemer in zee gaan. De investeerder krijgt in ruil voor het inlegkapitaal aandelen in de onderneming. Fasel: “Ik hoop dat er elke week minstens één idee wordt gesteund en de kandidaat de kans krijgt om zijn of haar droom te realiseren.

 

 

In de eerste aflevering, vanavond om 20.25 uur op Nederland 3, maakt de kijker kennis met zeer uiteenlopende dromen: van een sportschool tot een innovatief internet-concept. Vijf beginnende ondernemers, pitchers, proberen de ‘dragons’ Annemarie van Gaal, Jan Pieter Melchior, Arjen de Koning, Henk Keilman en Willem Sijthoff te overtuigen te investeren in hun product of idee. Er wordt in totaal voor 1,1 miljoen euro aan investeringen gevraagd. Hoeveel weten de pitchers binnen te halen?