‘ TRY ART ’

Rugby en Kunst of  Rugby, een Kunst

Ellen Brouwers, Beeldend kunstenaar  uit Oisterwijk is de komende 3 jaar hoofdsponsor van het damesteam van Rugby Club , Tilburg. Zij heeft de gehele outfit ontworpen waarop  de bedrijfsidentiteit van ‘Ellen Brouwers designing art’ zichtbaar wordt.

Waarom ? 

Om het 25 jaar bestaan als  Kunst-bedrijf te vieren heb ik besloten een ondersteuning te geven aan een club die met passie en enthousiasme streeft naar de top.

Vanaf 1991: gedreven en zichtbaar  als  kunstenaar. Mijn bedrijf staat voor eigenheid, kwaliteit en vakmanschap  en richt  zich op ontwikkeling en realisatie van toegepaste kunst voor het MKB.
Ellen Brouwers is ervan overtuigd dat zowel in de kunstwereld als in een teamsport men moet beschikken over de eigenschappen:  Ambitie en Discipline om tot resultaat te komen. Deze eigenschappen ziet ze ook terug bij het damesteam van Rugby Club Tilburg.

Voor succes moet men beschikken over kracht en zelfvertrouwen en niet terug schrikken voor andermans kritiek . Ellen ziet duidelijk de parallel tussen haar creatieve beroep en de drive van de rugby spelers. Beiden van groot belang zowel in een eenmansbedrijf als in teamverband. Ellen hoopt dat deze nieuwe outfit zal bijdragen aan het sportieve welzijn van Dames 1 Rugby Tilburg.

Rugby Club Tilburg is een ambitieuze club die haar wedstrijden speelt aan het mooie, door bomen omzoomde, rugby complex aan de Bredaseweg in Tilburg. Het damesteam van Rugby Club Tilburg draait al 11 seizoenen mee in de ereklasse van het hoogste niveau in Nederland.

fotografie Willie-Jan Staps

 

Design Outfit Damesteam Rugby Tilburg

Ambitie & Disipline

Trots